Lăsați-ne un mesaj


  Despre Noi


  Servicii de calitate la Lems Targu Mures

  Înfiinţată în anul 1991, Comobimpex SRL este o companie ce s-a remarcat prin prisma profesionalismului şi devotamentul faţă de clienţii săi. Având o experienţă de peste 30 ani, oferim servicii de cea mai înaltă calitate, întotdeauna atenţi la dorinţele tale.

  Alege dintr-o gamă variată de servicii de înaltă calitate pentru a te bucura de noua ta mobilă.

  Consiliere de specialitate

  Cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniul mobilei, specialiştii noştri ştiu exact ce să îţi recomande în funcţie de preferinţele tale. Îţi stăm la dispoziţie pentru a te ajuta în alegerea celor mai bune produse! Împreună vom analiza şi planifica amenajarea căminul tău mult visat.

  Fisa tehnica de prezentare a produselor de mobilier

  Îţi punem la dispoziţie toate informaţiile necesare, pentru ca tu să iei decizia optimă. Îţi explicăm caracteristicile produselor expuse şi îţi oferim broşuri detailate, menite a te informa corect despre tot ceea ce te interesează.

  Instrumente de planificare

  Fiind o investiţie pe termen lung, mobilierul căminului tău trebuie să coincidă exact cu aşteptările tale. Cu cel mai avansat program de design 3D, poţi vizualiza în timp real amenajarea optimă a produselor pe care urmează să le achiziţionezi. Împreună cu specialiştii noştri vei putea configura piesele de mobilier conform preferinţelor tale personale. Reprezentand fabrici foarte mari din Europa, cu un portofoliu bogat de produse, avem posibilitate de a realiza mobilierul la “comanda”.

  Oferte de finantare

  Înţelegem nevoia de a cumpăra mobila necesară în cel mai scurt timp. Cu oferta noastră de plată în rate fără dobândă, acum poţi achiziţiona produse mai scumpe, pentru că dispui de soluţia flexibilă de a plăti în rate mici! Te bucuri imediat de mobila preferată şi ai avantajul de a plăti mai uşor, pe întreg anul.

  Transport la domiciliu

  Îţi stăm la dispoziţie cu 4 echipe instruiţi, profesionişti şi deosebit de harnici. Fiecare echipă dispune de maşina proprie şi de echipamentul necesar. Dispunem de o flotă de maşini proprii, destinate exclusiv transportului de mobilă, rapid şi în deplină siguranţă. Astfel, te bucuri de mobila achiziţionată în cel mai scurt timp posibil!

  Servicii de montaj

  Echipele noastre specializate îţi asigură asamblarea mobilei achiziţionate la tine acasă. Nu trebuie să îţi faci nici o grijă în legătură cu ordinea asamblării, cu alinieri sau înşurubări corecte, ne ocupăm noi de toate detaliile.

  Service in garantie si postgarantie

  Pentru că suntem convinşi de calitatea produselor oferite, îţi acordăm o garanţie de 2 ani pentru produsele achiziţionate de la noi. Te bucuri de service-ul nostru în tot acest timp, iar după expirarea acestui termen, îţi stăm în continuare la dispoziţie cu posibilitatea de asigurare a postgaranţiei. De ce? Pentru că satisfacţia ta este principala noastră grijă!

  Deschide whatsapp
  1
  💬 Ai nevoie de ajutor?
  Scan the code
  Mobila Mures
  Buna 👋
  Cum te putem ajuta?